قیمت سکه و ارز
۱۳۹۷/۱۱/۰۷ - ۲۱:۵۰

آخرین تمرین تیم ملی ژاپن قبل از بازی با ایران برگزار شد

آخرین تمرین تیم ملی فوتبال ژاپن پیش از دیدار مقابل ایران در جام ملت‌های آسیا امروز «یکشنبه» برگزارشد.

آخرین تمرین تیم ملی ژاپن قبل از بازی با ایران برگزار شد

به گزارش سراج24، آخرین تمرین تیم ملی فوتبال ژاپن پیش از دیدار مقابل ایران در جام ملت‌های آسیا امروز «یکشنبه» از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه به وقت تهران در زمین اختصاصی العین برگزار شد.

توموآکی ماکینو، مدافع تیم‌اوراواردز هم با وجود اینکه به دلیل سرماخوردگی تمرین روز گذشته ژاپن را از دست داده بود در این تمرین بدون مشکل کنار سایر نفرات حضور یافت.

با وجود مدرن بودن ورزشگاه هزا بن زاید از فاصله دور به نظر می‌رسید زمین این ورزشگاه کیفیت مطلوبی ندارد.

آنالیزور تیم ژاپن هم با قراردادن دوربین خود کنار زمین از این تمرین فیلمبرداری می‌کرد.

تسوکاسا شیوتانی، مدافع ژاپنی تیم العین امارات با توجه به برگزاری تمرین این تیم در زمین تیم باشگاهی اش پیش از شروع تمرین لحظاتی با مسئولان ورزشگاه هزا بن زاید صحبت کرد و با آن‌ها عکس یادگاری گرفت.

خبرنگاران ژاپنی حسابی در این تمرین ایرانی‌ها را تحویل گرفته و به آن‌ها می‌گفتند خوشحالیم که شما هم دست کم یک بار به محل تمرین تیم ما آمده اید.

هاجیمه موریاسو هم مانند کارلوس کی روش تمام جریان تمرین تیمش در حضور خبرنگاران را به تمرینات بدنی و فوتبال آقاوسط اختصاص داد و بلافاصله پس از خروج آن‌ها شاگردانش را برای تمرینات تاکتیکی به گوشه‌ای از زمین برد.

البته برخی خبرنگاران ژاپنی تلاش می‌کردند درباره بازیکنان غایب این تیم به ایرانی اطلاعات غلط بدهند.

 

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••